top of page
Team Meeting

Arbeta hos oss

RAMS ingenjör (driftsäkerhet/systemsäkerhet)

RAMS Tech växer vidare och söker därför en RAMS ingenjör (driftsäkerhet/ systemsäkerhet) som lockas av en kreativ miljö och har viljan att fortsätta driva företaget mot nya mål. Vi behöver nu förstärkning med konsulter främst gentemot våra kunder inom järnvägs- och energiområdet. RAMS Tech erbjuder dig ett kreativt arbete där du kommer ingå i ett team med kompetenta och engagerade medarbetare som är specialister på att erbjuda kvalificerade tjänster. 

Vi söker en person med ett tekniskt intresse, med en akademisk utbildning på civilingenjörsnivå samt gärna med arbetslivserfarenhet inom RAMS. Erfarenhet från järnväg eller energi är naturligtvis också meriterande.

Du har en utpräglad analytisk och systematisk förmåga samtidigt som du är resultatorienterad. Eftersom uppdragen utförs i nära samarbete med våra kunder är det nödvändigt att du är en lagspelare och har förmågan att skapa bra relationer. Uppdragen bygger på att du kan jobba självständigt och att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig både på engelska och svenska i såväl skrift som verbalt.

Om rollen

Företagets uppdrag kan vara av olika karaktär från kortare insatser som att utföra enstaka analyser till längre uppdrag med komplett ansvar för driftsäkerhet/systemsäkerhet inom ramen för större projekt. Användbar metodik kan t ex vara riskanalyser, felträdsanalyser, livscykelkostnadsanalyser, underhållsanalyser och kravhantering. Dokumentation som omfattar planering, utförande och slutrapportering ingår ofta i uppdragen. Som konsult kommer du att leda och genomföra uppdraget i nära samverkan med kunden och med resurserna inom det egna företaget.

Om oss

RAMS Tech är ett familjeägt konsultföretag med medarbetarna i fokus. Vi anser att medarbetarna är företagets största tillgång och balans i livet mellan arbete, familj och fritid är därför en central del av företagets värderingar. Hos oss kommer du att vara en del av ett teamarbete där RAMS Techs gemensamma erfarenhet spelar en central roll. Här jobbar vi gemensamt mot de mål vi sätter upp och din åsikt är viktigt för oss! 

Våra uppdrag finns främst i Västerås och Stockholm och vårt kontor ligger i Västerås city med bara 2 minuters promenad från centralstationen.

Ansökningsperioden går ut när vi har hittat rätt person och intervjuer kommer att ske löpande. 

Låter det intressant och utvecklande?

Hör i sådant fall av dig till:
Christer Karlsson
Tel. 070-943 05 56
christer.karlsson@ramstech.se

bottom of page